
以前はスムージー・バーのあったラウンジ ターミナルAのSchengen内ラウンジ.....

.....今回はパン・バーに変身していた!

好きなパンを選び、好きなトッピングを選び、オープンサンドにしてくれます。
これはパンの国ドイツではの嬉しいサービス。パンつくりに興味のある私はハイテンション!

その他クロワッサン、ヨーグルト、スムージー、Bahlsenのクッキー,果物、飲み物一式があった。
It used to be a smoothie bar here....
....but how it was a sandwich bar!
As artisan bread baking is my hobby, this change in the lounge is highly interesting to me.
So here's the process.
You choose bread
You choose topping, and voila!
The staff make a nice open-sand for you (see pic)
The funny thing is, if you walk over to the busines lounge which is next doors (where the rest rooms are) you can find the same bread and the same topping for DIY.
Other than that, you could fins the standard LH lounge bevarages, smoothie, croissant, Bahlsen cookies, fruit etc.
2 comments:
クロワッサンがとってもおいしそうです。隣にあるのはピザのように見えますが?
このパンでもフランスパンとクロワッサンに限って言えばやはりヨーロッパがおいしいと本気で思います。日本ではベーカリーでは甘めのクロワッサンが主流ですが、強いて言えば空港は外国人が集まってくるので、ヨーロッパのクロワッサンを若干意識しているようにも思いますが、やっぱりそちらのクロワッサンには勝てませんね〜・・・。本当にいつもきれいな写真アップされてますよね。
AllieBさん、
お隣はパンバーで作ってもらったオープンサンドですよ!
クロワッサンの味違うんですね!初めて知りました。
日本のパン屋に行くといろいろあるのでうきうき、いろいろ目移りしてしまいます。でも原則的にこっちにないもの選ぶのでクロワッサンの食べ比べは未体験です。
今度日本で楽しみがひとつ増えました、アイデアありがとう!
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